13 april, 2016

TJÄNSTER

berg - 1Digital Snow är en liten firma, med en stor kompetens. Vi är din webbyrå, din fotograf, din grafiska designer, din SEO specialist och mycket mycket mer. Vi är verksamma i Umeå och Västerbotten, men vi har inga problem att ta kunder från hela Norrland, och längre än så om det behövs.

Vi tar hand om dina behov från idé till färdig produktion. Vår filosofi är nämligen att du ska behöva göra så lite som möjligt själv, därför samarbetar vi med både webbhotell och tryckerier för att kunna ge dig en helhetslösning där du slipper mellanhänder och kan överlämna allt åt oss, medan du kan luta dig tillbaka.


WEBB


Vi fokuserar på att formge och utveckla webbsidor som är unika, grafiskt tilltalande och lättnavigerade. Bra webbdesign ska kunna avnjutas på olika plattformar, i olika webbläsare. En genomtänkt struktur och ett bra användargränssnitt ger dina besökare en positiv upplevelse.

Behöver du hjälp att få ordning på dina sociala medier? Anlita oss för att få en snygg, komplett och enhetlig profil på alla dina sociala medier!

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert.

FOTOEfter många års erfarenhet av fotografering så behärskar vi alla typer av fotografering, åt både företag och privatperson. Bland annat så kan vi hjälpa Er med följande;

– Företagsfoto – Personalporträtt eller bilder på era lokaler, produkter och tjänster
Bostadsfotografering – Professionella bilder till din bostadsförsäljning.
– Vimmel, Mingel- och Eventfoto
– CV fotografering – få en professionell bild till ditt CV
– Porträtt & Familjfotografering
– Husdjursfotografering
– Bröllopsfoto
– Natur- och miljöbilder

Visste du att vi även filmar dina event och även utför kompletta mindre filmprojekt från planering till färdig film?

Kontakta oss för mer information och prisförslag!

GRAFIK


Vi tar fram koncept, designar och producerar visitkort, logotyper, flygblad, infografik och faktiskt all sorts grafik. Vi kan hjälpa dig med allt från en uppfixning av din befintliga logotyp till en ny komplett grafisk profil till ditt företag. Vi designar både till webb och tryck och har några riktigt skarpa ögon när det kommer till snygg design!

Prisförslag: 3000kr för en genomsnittlig logotyp, men priset kan variera beroende på komplexitet, användningsområden och format.

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert.

SEO


Visste du att 96% av Google’s trafik utgörs av klick på den första resultatsidan? Att komma högt i olika sökmotorer kan vara skillnaden mellan succé och konkurs.

Vi utför SEO (Search Engine Optimization), vilket innebär att vi hjälper ert företags hemsida att synas högre upp i de organiska sökresultaten på Google och andra sökmotorer. Sökmotoroptimering är det mest effektiva sättet att synas på nätet. På så sätt ökar möjligheterna till en större kundkrets.

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert.